Team Moeke Trein 300

36.87% opgehaald
€553,00 gedoneerd van doel €1.500,00
11 donateurs

“Tempo!” hoor ik ergens ver achter me. We gaan kennelijk weer iets te snel. Geeft niets. Het is natuurlijk ook een grote groep 15 man. Eigenlijk iets TE groot. Maar ja. Dat doel. Dat práchtige doel! Daar wilde iedereen wel een steentje aan bijdragen.

Tuurlijk gaan sommigen ook mee omdat ze een keer 300 kilometer willen fietsen. Om zichzelf uit te dagen. Maar daarmee kwam ook direct het besef dat wij maar makkelijk praten hebben. Beetje trainen met de fietsclub en dan komt het wel goed.

Maar wat nou als niet elk deel van je lichaam doet wat je hersens bedenken? En wat nou als je, om wat voor reden dan ook, een lichaamsdeel moet missen? Hoe vanzelfsprekend is het dan? Hoe kom je dan überhaupt bij je sportclub? En wie wil er dan met je trainen?

Dan is alles ineens niet meer zo vanzelfsprekend. En dat moet veranderen! Daarom fietsen wij, namens de Moeke Spijkstra Wielerclub, mee. Omdat we willen dat iederéén kan sporten. Met of zonder beperking.

Wij gaan fietsen. Wil jij ons sponsoren?
Namens ruim 1,5 miljoen gehandicapten in Nederland: bedankt!

Sportieve groet van het Moeke 300 Team: Aart V, Bas B, Cees H, DerkJan K, Eric de B, Guus L, Helmert van R, Ingmar S, Jaap B, Jessica B, Jos van S, Krijn B, Marcus S, Mark van K,  Peter H en Marcel A

Uw donatie
Details
Betaling
Kies uw betaalmethode